Wie we zijn

Drie fietsende houtliefhebbers die maatschappelijk betrokken zijn en sociaal ondernemen belangrijk vinden. Naast onze gedeelde passies delen we langjarige ervaring bij multinationals en als zelfstandig ondernemers. We kijken er naar uit met u in contact te komen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Vlonderbloembak.nl wil als sociale onderneming verbonden zijn met de maatschappij en werkt daarom samen met diverse organisaties die dagbesteding aanbieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Samenwerking met Stichting het Maathuis

Stichting het Maathuis is een organisatie die een veelzijdig hulpaanbod organiseert voor mensen die tijdelijk of langdurig ondersteuning nodig hebben bij financiële zaken, (zelf)verzorging, wonen, structuur en contacten. Vaak betreft het mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek, al dan niet in combinatie met gedragsproblemen.

Binnen het pallet aan professionele hulp en begeleiding, biedt het Maathuis ook dagbesteding voor cliënten. Onder begeleiding van professionele werkbegeleiders verrichten cliënten werkzaamheden op het gebied van hout, metaal, creatieve bezigheden en bakken en koken. In die context produceert het Maathuis onze bloembakken. Maathuis medewerkers staan hierbij onder begeleiding van een ervaren timmerman. Met uw aankoop levert u dus een directe bijdrage aan onze maatschappij.

Samenwerking met Woodworks Breda

Woodworks Breda is een houtwerkplaats van Amarant, gevestigd op bedrijven terrein Minervum in Breda. Er vindt laagdrempelige, uitdagende en zinvolle arbeidsmatige dagbesteding plaats en er is ook ruimte voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden. De werkzaamheden vinden plaats onder begeleiding van vakmensen en plezier in het werk is erg belangrijk.

Iedereen kan zichzelf zijn bij Woodworks. Er werken veel verschillende mensen. Jong, wat ouder, mannen en vrouwen. Iedereen is aan het werk vanuit zijn of haar eigen vraag en mogelijkheden onder begeleiding van vertrouwde begeleiders.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, heeft u hulp nodig?