Inspiratie

Als houtliefhebbers zijn we trots op onze bloembakken. Het douglashout geeft een warme, robuuste en natuurlijke uitstraling. Onze bloembakken kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt, bij u thuis en ook in bedrijven en organisaties. U kunt ze zowel buiten als binnen uitstekend gebruiken.

U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als afscheiding van uw terras met de rest van uw tuin, het creëren van verschillende zitjes of tuindelen, decoratie van uw balkon, of als afscheiding van vuilnisbakken in de tuin of op de oprit.

Voor horeca zijn de bloembakken uitermate geschikt als decoratie en aankleding binnen en als afscheiding van een terras buiten. Ook in bedrijfskantines en aula’s zijn de plantenbakken erg stijlvol en bruikbaar voor het inrichten van meer ‘groen’ binnen en het afscheiden van ruimtes.

Hier vindt u ter inspiratie een heel aantal voorbeelden van zowel bloembakken van vlonderplanken als plantenbakken van effen douglas. We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen om uw ideeën te bespreken. 

Douglas vlonderplanken

Douglashout

Horeca

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, heeft u hulp nodig?