Onze bloembakken

Onze bloembakken worden gemaakt van Douglashout. Dit is afkomstig van de Douglasspar. Douglashout is warm en robuust. Het geeft meteen veel sfeer en gezelligheid aan uw tuin, balkon of terras. Kijk eens op onze Inspiratie pagina, dan krijgt u meteen een gevoel en beeld van wat onze plantenbakken kunnen bieden.

We hebben vijf standaard modellen met verschillende afmetingen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor een bloembak op maat. We werken met twee typen douglasplanken die elk een geheel eigen uitstraling hebben. Dit betreft de vlonderplank en de normale, effen plank. Zo kunt u kiezen wat het beste past bij uw tuin, terras of balkon.

Maak hier een keuze

Douglas Vlonder Pepijn

Douglas vlonder

Douglas Pepijn

Douglas

20240223_144540

Bloembak op maat

Duurzaamheid Douglashout

Douglashout valt in duurzaamheidsklasse 3 (verwachte levensduur van het hout; schaal loopt van 1 – 5). Dit betekent dat het hout onbehandeld 10 tot 15 jaar mee gaat. Douglashout staat ook bekend om zijn weersbestendigheid. Het is van nature bestand tegen vocht en rot. Het is wel een natuurproduct en dat betekent dat noesten, kieren en scheuren er bij horen.

Houtkeurmerk

Onze houtleverancier garandeert dat 100% van het Douglashout ofwel een FSC, of een PEFC keurmerk heeft. FSC en PEFC zijn de twee bekendste keurmerken op het gebied van hout. Het garandeert u dat het hout afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. In deze bossen wordt selectief gekapt en wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant. Zowel FSC als PEFC is goedgekeurd door de Toetsingscommissie Inkoop Hout (TPAC). Deze commissie controleert of de houtcertificatiesystemen voldoen aan het inkoopbeleid van de Nederlandse overheid.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, heeft u hulp nodig?